Firemní menu
Firemní menu
Variace předkrmů:
Pražská šunka od kosti s křenovým krémem a bagetkou
Kachní játrová paštika s brusinkami a bagetkou
Pěna z modrého sýra s bagetkou a cherry rajčátky
Mozzarela s cherry rajčátky a bazalkou přelitá olivovým olejem, bagetka
Polévky:
Hovězí vývar s játrovou zavářkou a kořenovou zeleninou s nudlemi
Slepičí vývar s bylinkovým kapáním, masem a pažitkou
Tradiční bramborová polévka s lesními hříbky a vypraženým uzeným bokem, provoněná čerstvou majoránkou
Krém z pečených rajčat s nočkem zakysané smetany
Hlavní chody:
150g Prsíčko z farmářského kuřete marinované, pečené brambory na citrónu, grilovaná zelenina
150g Vepřová panenka balená v uzeném boku, pařížský máslový brambor, hořčičná omáčka se zeleným pepřem
150g Grilovaná vepřová panenka přelitá červeným vínem a řeckými višněmi
250g Pečený mořský vlk po mlynářsku, citrón
150g Hovězí svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami
150g Silný hovězí guláš se špekovým knedlíkem a cibulkou
150g Vepřový řízek z panenky smažený na sádle, lehký bramborový salát
150g Pečené filé z lososa na rozmarýnu, citrón, francouzské brambory pečené ve slupce
250g Trhané salátové listy s tence krájenou hovězí roštěnou, doplněné o medovo – hořčičný dressing
250g Míchaný zeleninový salát s fritovanými kuřecími prsíčky, krutóny z bílého pečiva, slaninové chipsy
Dezerty:
Domácí palačinka se zakysanou smetanou, domácím džemem, ovoce
Čokoládové suflé
Domácí tyramisu
Při přípravě rautů, zámeckých i svatebních menu spolupracujeme s profesionálním špičkovým šéfkuchařem Lukášem Bulíčkem: www.chefscatering.cz