Svatební raut

Svatební raut č. 1

490 Kč / osoba

  •  tradiční bramborová polévka s lesními hříbky a vypraženým uzeným bokem
  •  do růžova pečená vysoká roštěná s celerovo jablečnou pěnou a vlašskými ořechy
  •  jemná husí paštika zakápnutá redukcí červeného vína, provoněná tymiánem
  •  variace tuzemských uzenin a sýrů s doplňky
  •  kuřecí a vepřové řízečky
  •  presovaný bůček pomalu konfitovaný v husím sádle, krájený za studena
  •  mix zeleninových a trhaných salátů
  •  kuřecí stehýnka balená v uzené slanině, zprudka grilovaná
  •  vepřová žebírka pečená v originální marinádě
  •  teplá vepřová šunka na kosti krájená před hosty
  •  vepřový krček pomalu dušený v cibulovém základu
  •  hovězí líčka na tmavém pivu
  •  mladá kuřátka pečená do zlatova
  •  restovaná kořenová zelenina provoněná bylinkami
  •  pečený máslový brambor
  •  jasmínová rýže
  •  variace pečiva
  •  domácí koláčky
  •  doplňky – kyselé okurky, kozí rohy, stříbrné cibulky, hořčice, křen…

 

Svatební raut č. 2

590 Kč / osoba

  •  tatarák z mladého býčka s topinkami smaženými na sádle
  •  kuřecí a vepřové řízečky
  •  pečená kuřecí stehýnka v pikantní marinádě
  •  masové frikadelky s variací dipu a omáček
  •  variace zahraničních a tuzemských uzenin a sýrů s doplňky
  •  šťavnatá sekaná špikovaná panenskou svíčkovou,
  •  mix trhaných salátů s variací dresingů
  •  míchaný zeleninový salát
  •  pikantní hovězí guláš ze stařené hovězí kližky
  •  moravské uzené
  •  domácí klobásky pečené v listovém těstě
  •  uzené vepřové koleno, pečené na medu a pivu
  •  coda filet s vinnou omáčkou
  •  variace rautových dezertů dle aktuální nabídky
  •  salát z baby špenátu se sýrem s ušlechtilou plísní
  •  variance sezónního ovoce
  •  šťouchaný brambor s jarní cibulkou a uzeným špekem
  •  domácí špekový knedlík
  •  variace pečiva
  •  doplňky – kyselé okurky, kozí rohy, stříbrné cibulky, hořčice, křen…

 

Svatební raut č. 3

690 Kč / osoba

  •  kuřecí a vepřové řízečky
  •  do růžova pečená vysoká roštěná s celerovo jablečnou pěnou a vlašskými ořechy
  •  tatarák z mladého býčka s topinkami smaženými na sádle
  •  variace zahraničních a tuzemských uzenin a sýrů s doplňky
  •  marinovaný losos v třtinovém cukru a mořské soli
  •  grilované krevety s česnekem a chilli
  •  krém z pečených rajčat se zakysanou smetanou
  •  grilovaná vepřová panenka balená v uzeném boku, hořčičná omáčka se zeleným pepřem
  •  ragů z kuřecích prsíček a vepřové panenky, vázané drcenými rajčaty a čerstvou zeleninou
  • grilované filátko ze pstruha, servírované s omáčkou z pečených paprik
  •  míchaný zeleninový salát s fritovanými kuřecími prsíčky, krutóny z bílého pečiva, slaninové chipsy
  •  trhané salátové listy se smaženým sýrem camembert
  •  vanilková pannacotta s malinami
  •  čokoládové sufle
  •  variance sezónního ovoce
  •  pařížské petrželové brambůrky
  •  bramborové placičky
  •  domácí špecle
  •  jasmínová rýže
  •  variace pečiva
  • * doplňky – kyselé okurky, kozí rohy, stříbrné cibulky, hořčice, křen…